Научете повече за аудио конферентните бизнес срещи

Аудио конферентна
ReadyTalk доставя аудио конферентна връзка, за да се срещнат всеки бизнес необходимост от вашите най-малките и извънредни разговори с най-големите си бизнес-критични събития. Забележително е ясен и лесен за използване, в света на аудио конферентна връзка от ReadyTalk е винаги на разположение и винаги се разчита.

Аудио конферентна функции и инструменти
Всяка сметка ReadyTalk включва функции, за да ви помогне да успешно домакин телеконференции. Интегрираните управление ви дава пълна видимост за управление участниците и гарантира безупречен аудио конференция.

Научете повече за аудио функции
Докато аудио конферентна връзка е на разположение на базата на броя минути, тя е обикновено в пакет с услуги, уеб конференции ReadyTalk му (Научете повече за конферентни пакети и цени). Без значение какъв вариант ще изберете, вие имате достъп до 24/7 поддръжка на живо клиент ReadyTalk му. Изберете аудио изживяване, което е точно за вашата среща или събитие:

On-Demand аудио конферентна
Не резервация? Няма проблем. Водещ срещи с най-много 150 участници на най-лети или планират бъдещето си с инструменти покана ReadyTalk му. И двата варианта включват гъвкави комутируема в аудио опции, международна конференция и повече. Научете повече за On-Demand аудио конферентна.

Научете повече за On-Demand аудио конферентна
Оператор-Assisted Услуги

Да поиска от оператора с помощта на услугите:
разписание

Уверете се, че всеки разговор е безупречен с ReadyTalk Оператор-Assisted аудио конферентна. Включване на най-много 3600 участници в една конференция и да се насладите персонализирани операторски услуги, като персонализирани поздрави и Q & A подкрепа.

Научете повече за оператора-Assisted Услуги
Предавания Audio Услуги
Искате ли да се даде възможност на участниците да се вслушват в уеб конференции от компютъра си, а не набиране на по телефона? Предавания аудио потоци висококачествено аудио директно към компютърни тонколони присъстващите.
Научете повече за излъчване Audio Услуги
Международната аудио конферентна
Общувайте с публиката, колеги и клиенти по цял свят с пътна такса и безплатен аудио достъп. Dial-пряко към участниците навсякъде по света.
Научете повече за Международния аудио конферентна