Global комуникация е важна част от бизнеса днес

Global комуникация е важна част от бизнеса днес. Организациите трябва да комуникират ефективно с международни клиенти, партньори и колеги в днешната глобална икономика. С напълно интегрирана международна аудио и уеб конференции, ReadyTalk го прави лесен и удобен за споделяне на идеи и провеждане на бизнес по целия свят.

Международни Аудио конферентна услуги
ReadyTalk международен конферентна признаци
С най-различни международни аудио опции конферентна връзка, ReadyTalk помага на компаниите да комуникират по начин, който е най-ефективен. Без значение на опция, всички на международните аудио конферентна услуги ReadyTalk се включва възможността за:

Задръжте по заявка или планирани разговори
Запис на разговори за бъдещо възпроизвеждане или разпространение
Dial-изложени на участниците
Включване или изключване линии
Контрол на повикване с клавиатурата на телефона или на уеб-базирани контролите
Заключване на повикването и да използват други функции за сигурност
Международната Toll-Free
С помощта на безплатен номер, специфична за страната, международни участници да се присъединят на конференция в същото надежден и лесен за употреба начин, както и местни участници. ReadyTalk осигурява безплатни номера за повече от 75 страни.

Международни Toll Numbers
Toll номера позволява на участниците от всяка страна, за да се присъединят към конферентен разговор. Участниците са отговорни за всеки междуселищни и международни такси, които могат да се прилагат. Местни номера платени са на разположение за повече от 22 страни. Хостинг компания е отговорна за скоростта на мост в САЩ.

Международната Dial-Out
Конферентни модераторите могат лесно набиране директно към международни участници. Участниците не водят дълги разстояния такси и го елиминира нуждата от конференцията организаторите да разпределят международните номера предварително.

Освен това, с помощта на уеб-базирани контролите конферентни, председателят може да набира най-до толкова, колкото 20 участници, присъединявайки се към тях да се плати с няколко кликвания на мишката.

Защо ReadyTalk за международно аудио конферентна?
Качество и надеждност: Насладете се на кристално чисто качество на звука над напълно излишно в света глас мрежа с повече от 60K пристанища и 8 центрове за данни.

Worldwide Наличност: Global дан и безплатен достъп в повече от 75 страни и с директно избиране на изчакване до почти всяка точка на света.

Superior Service: Без значение какъв часови пояс се обаждате от, експертен персонал е на разположение 24X7 да отговори на вашите въпроси и да се гарантира, вашите конференции са безпроблемни.